Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Απεβίωσε ο motion capture director του Uncharted

Ο Gordon Hunt, γνωστός από τη δουλειά του ως motion capture director σε επιτυχημένα franchises όπως τα Uncharted και Τhe Last of Us, απεβίωσε σε ηλικία 87 ετών. O Hunt πάλευε για πολλά χρόνια με τη νόσο Parkinson και άφησε πίσω του τη σύζυγό του και τρία παιδιά, ένα εκ των οποίων είναι η βραβευμένη ηθοποιός Helen Hunt. Η καριέρα του στη βιομηχανία διασκέδασης ξεκίνησε από animated shows όπως τα The Jetsons, Scooby-Doo, The Flintstones και άλλα. Στα μέσα της δεκαετίας του '90 έκανε το άλμα για το χώρο των video games, ξεκινώντας από παιχνίδια όπως τα Pandemonium και Legacy of Kain: Soul Reaver, για να ακολουθήσουν τα God of War, SOCOM, Lair, Tomb Raider και άλλες μικρότερες παραγωγές. Για όσους θέλουν να μάθουν περισσότερα για τον Gordon Hunt, δεν έχουν παρά να κάνουν κλικ εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*